Тази зима Русия се готви за решителна енергийна атака срещу всички

...
Тази зима Русия се готви за решителна енергийна атака срещу всички
Коментари Харесай

Зеленски: Русия се готви за решителна енергийна атака срещу всички европейци

Тази зима Русия се готви за решителна енергийна атака срещу всички европейци. Ключовият отговор на това би трябвало да бъде единството и засиленият санкционен напън върху Русия.

Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски в последното си видеообръщение, представено от " Укринформ ".

Днес нашите ВВС имат добър резултат - свалени ракети " Калибър ", ударен хеликоптер на окупаторите, дронове. Продължават яростните боеве на доста сектори от фронта - както в Харковска област, в Донбас, по този начин и в южната част на нашата страна, направи той обзор на бойните дейности през миналия ден.

Руските войски още веднъж нападнаха Николаевска област, регионите на Запорожска, Днепропетровска области и Харков. За страдание има жертви, а измежду тях - и деца.

За страдание, през днешния ден имаме абсолютно недопустимо събитие в град Чернигов. В следобедните часове на обществена демонстрация в центъра на града проехтя гърмеж, гръмна и гранатомет. Сред жертвите има и деца. Момченцето към този момент е в тежко положение в реанимация. Служителите на реда би трябвало да схванат допустимо най-бързо за какво се е случило това, кой е носил бойно оръжие на това градско събитие. Всички отговорни би трябвало да бъдат изправени пред съда, настоя президентът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР